Коптильня з гідрозатворів гарячого копчення середня (425х300х280 мм, товщина 1,5 мм)
725 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (68) 884-54-80
Коптильня гарячого копчення з гідрозатворів
середнього розміру – 425х300х280 мм, товщина металу – 1,5 мм
Домашня коптильня гарячого копчення – це обладнання, за допомогою якого в домашніх умовах можна приготувати різні види риби (річкову, морську), сало, м'ясо, птицю, а також морепродукти (кальмари, креветки, мідії), і навіть овочі (синенькі, кабачки, помідори, цибуля). Страви, приготовані в коптильні, прикрасять відпочинок на природі, на шашликах, на риболовлі, на дачі, будь сімейне свято в приватному будинку.
Завдяки середнього розміру (425х300х280 мм), коптильня відмінно підійде для використання в домашніх умовах – на газовій печі або електроплиті.
В комплект входять: корпус коптильні, кришка, піддон для стікання жиру, 2 решітки.
Властивості:
Вага коптильні середнього розміру – 10 кг. В багажнику автомобіля не займе багато місця. Також на нашому сайті Ви можете купити коптильню малу 300х300х280 мм (8 кг) і коптильню великого розміру 550х300х280 мм (13 кг)
Особливістю конструкції є гідрозатвор – жолобок або канавка, в яку опускається кришка коптильні. Це потрібно для того, щоб запах продуктів і дим не виходив назовні, що важливо при копченні продуктів в приміщенні. В гідрозатвор можна доливати води, але не багато, щоб вона не розбризкувався при нагріванні.
Для відводу диму передбачений спеціальний металевий штуцер. На нього надівається трубка (шланг), який виводять на вулицю через вікно.
Коптильня довговічна, виготовлена з холоднокатаної сталі, яка витримує великі температури нагріву (її не веде), на відміну від гарячекатаної.
Толщина стали – 1,5 мм, это вполне достаточно для домашнего, семейного использования коптильни. Если же Вы постоянно занимаетесь копчением продуктов для реализации, тогда больше подойдет коптильня усиленная из стали 2 мм. На нашем сайте Вы можете купить коптильню из стали 2 мм среднего размера и большую.
Как работать с коптильней:
Перед приготовлением прочтите рецепт или самостоятельно определитесь, какой продукт копчения вы хотите получить – варено-копченый или суховато-копченый:
- Для получения варено-копченого эффекта в крышку гидрозатвора надо наливать воду. Если вы готовите в помещении, то можно рассчитывать только на варено-копченую продукцию.
- Если вы готовите на улице, то для получения суховато-копченого эффекта не наливайте воду в отверстие для гидрозатвора.
Для начала работы необходимо:
- Подготовить продукты. Важным моментом в копчении является приготовление маринада. От этого в основном зависит вкус приготавливаемого продукта.
- насыпать щепу на дно камеры. (Кроме щепы хвойных деревьев. Они придают горький вкус продуктам);
- установить на опилки металлический поддон (жиросборник);
- на ручки поддона (жиросборника) установить решетку с продуктами первого яруса. При необходимости установить вторую решетку с продуктами;
- налить воды по периметру в гидрозатвор (по мере необходимости);
- установить коптильню на малый огонь. Для приготовления продуктов копчения не требуется большого огня
Началом готовки продуктов считается момент, когда появился дым.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Джерело тепла | Пальники |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Сталь |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Форма | Прямокутна |
Користувальницькі характеристики | |
вага коптильні, кг | 10 |
- Ціна: 725 ₴