Автоклав для консервування 16 банок (0,5 л) або 7 літрових 2 мм
Опис:
Автоклав (бочка для консервування) – пристрій для стерилізації та консервування. Внутрішня робоча температура становить 120°С, що на 20°С вище, ніж при стандартному процесі консервації.
Економить час для консервування продуктів. Вам не треба займатися окремим процесом стерилізації.
Робота з автоклавом:
- Скласти необхідні продукти в стерилізовані банки, залишаючи 2-3 см до верху..
- Закатати кришки.
- Постелити на дно щільну не плавящуюся х/б тканина (джинса і т. д.)
- Поставити банки в автоклав так, щоб вони не торкалися металевих стінок.
- Залити водою банки.
- Закрити кришку бочки.
- Накачати повітря в автоклав, звіряючись з манометром.
- Поставити на відкритий вогонь (багаття, домашня газова плита).
- І почекати пів-години або більше, залежно від рецепту.
Ваша продукція готова. Такий процес обробки дозволяє прибрати більшу кількість корисних бактерій і зберегти свіжість продуктів. Домашня тушонка, овочі та фруктові компоти надовго збережуть свій смак і якість.
Конструктивні особливості:
- Товщина стінок – сталь 2 мм
- Кришка варильного бідона – сталь товщиною 8 мм
- Розрахований на 16 півлітрових банок.
- Вага – 17 кг
Комплектація:
Варильний бідон, кришка, притискної вентиль, манометр, підривний клапан (Італія), ніпель, термометр ТТЖ 150°С, докладна інструкція і рецепти.
Безпека:
Завод изготовитель проверяет герметичность корпуса и дает гарантии.
Корпус не прогорит длительное время, т.к. по толщине металла есть запас прочности.
Надежный итальянский клапан вовремя стравит лишнее давление.
Качественный термометр производства завода ОАО Стеклоприбор точно покажет температуру внутри бочки.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Протек |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Максимальна робоча температура | 130 град. |
Максимальний робочий тиск | 6 МПа |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Об`єм | 15 л |
Тип | Стерилізатор для банок |
Товщина стінок | 2 мм |
- Ціна: 2 300 ₴